Ben

Huisstijl element

Ik word weer gezien. Ik mag weer de vakman zijn.

Bij voorgaande bazen was het: ‘snel- snel- snel’. Hij maakte – vond hij – producten met een mindere kwaliteit. “Als ik een verbetering bij een product voorstelde, mocht dat niet. Dan kreeg ik datzelfde product na 14 dagen terug, omdat het stuk was en dan moest ik het alsnog steviger maken.” Als je als persoon niet gezien wordt, knap je op een gegeven moment….

Ben heeft bij de Meubelwerf de grote snijplanken gemaakt. Hij vond het een uitdaging. Dit lag niet aan de complexiteit, maar wel aan dat hij nog verbeteringen zag. Hij ervaarde dat op deze werkplek daar ruimte voor is en vindt dat erg fijn. Ben heeft lamellen aan de snijplank toegevoegd. Dit zijn een soort verbindingsstukken, of pluggen. Nu is de snijplank nog steviger en daardoor vindt hij het product nog mooier.

Bij de Meubelwerf mag hij weer de vakman zijn die hij is. Hier kan hij op zijn eigen tempo werken. De begeleiders accepteren dat. Hij kan weer mooie producten maken. Maar nog belangrijker: hij wordt bij de Meubelwerf weer gezien. Dit is het belangrijkst. Bijzonder voegt daar een iets aan toe, doordat wij zijn product en zijn verhaal nog beter zichtbaar maken. Ben is daar blij mee.