Coproductie De Meubelwerf, de Bijenkorf en Bijzonder

Huisstijl element

Samen producten ontwikkelen op maat

De Meubelwerf maakt ‘meubels op maat door zorg op maat’. Het is een werkplek waar mensen ondanks een belemmering aan de slag kunnen.

De Meubelwerf ontvangt opdrachten die elke keer verschillen. Het management zocht een product dat seriematig gemaakt kan worden en wat aansluit bij de behoefte van de klant.

Dit werd een coproductie. De Bijenkorf Utrecht vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid, kennis van de markt en producten. De Meubelwerf vanuit de makers rol en Bijzonder vanuit haar organiserende en verbindende rol.

We formuleerden uitgangspunten. We dachten aan hergebruik van materialen en de kwaliteiten van de deelnemers. We organiseerden een workshop. Het doel was drie producten te ontwikkelen. Het zijn er zelfs vier geworden. We hebben prototypes gemaakt, deze zijn aangepast en nu zijn de producten af.

Deze unieke producten testen we uit bij het podium van Bijzonder in de Bijenkorf Utrecht van 11 november tot 4 december. Heel benieuwd wat jij er van vindt. Laat het gerust weten charlotte@bijzondereproducten.nl. Kom je kijken?